fredag 1 oktober 2010

Besök från Indien!

Idag fick vi besök från Indien, en papperskonstnär skulle man kunna säga! Eller till och med en trollkarl! I alla fall såg det ut som att han trollade, och ännu mer kändes det som trolleri när vi sedan själva skulle försöka att skapa dessa "very simple" papperskreationer.

Mitt tips till alla hemmapysslande föräldrar är att det går väldigt bra med tidningspapper, samt att ni gärna får låna de böcker med beskrivningar som vi köpte för att stödja skolorna i Indien.

Så varför hålla på med sådant här i skolan? Slösar vi inte bort massa tid? Nej, vi övade massvis på finmotoriken! Och på att läsa instruktioner! (mål i tvåan)Så här enkelt är det alltså...
Bernadette får hjälpa till med den lååånga girlangen!Och så här fint blir det!Vi läste instruktionerna noga, noga.... Maximus och Antonio läser hur man gör en lykta.Amira var nog den enda som lyckades med blommorna.
Vilken färg ska man ta? Lela och Amanda väljer...
Det blev inte riktigt vad vi trodde, men det blev ju häftigt ändå! Eller hur Elina?! :-)Matteus skulle göra en lykta, men det blev en rolig hatt istället!

1 kommentar: